tzampantan

Pizza Festival Game

2013-12-08 17:46

Τι είναι το PizzaFestival;

Εμείς στο PizzaFestival δεν είμαστε ένα κατάστημα που φτιάχνει pizza.

 

Ούτε είμαστε ένα ακόμη site για να παραγγέλνεις φαγητό στο σπίτι.

 

Delete σε ό,τι ξέρεις για τα delivery sites - και copy-paste this:

 

Εμείς στο PizzaFestival είμαστε μια παρέα φίλων που μας αρέσει πολύ η Pizza και γενικά η μεσογειακή κουζίνα, κι έχουμε οργανώσει αυτή την on-line δράση marketing, με σκοπό

* να τρώμε πολλή Pizza,

* να τρώμε την καλύτερη Pizza που διατίθεται στην αγορά

* και το πιο σημαντικό: να βγάζουμε λεφτά .τρώγοντας Pizza!!

 

Δηλαδή (αν κατάλαβες), είχαμε την τρελή έμπνευση

 

- να κάνουμε μια μεγάλη παρέα για να απολαμβάνουμε αυτό που μας αρέσει, όσο συχνά θέλουμε,

 

- ταυτόχρονα να στήσουμε ένα ευφυέστατο παιχνίδι marketing για να παίζουμε και να διασκεδάζουμε με την παρέα μας προωθώντας Pizza,

 

- και ως αποτέλεσμα να κερδίζουμε όλοι μαζί αληθινά λεφτά στις τσέπες μας για πάντα!

 

 

Συνδυάσαμε αυτά τα ωραία - και φτιάξαμε το PizzaFestival.

Και το καλύτερο; Λέμε να βάλουμε κι εσένα στην παρέα!

Τι λες; Καλή ιδέα;

 

Βέβαια, των φρονίμων τα παιδιά, μπλα-μπλα-μπλα, μπλα-μπλα-μπλα.

 

Γι' αυτό κι εμείς, πριν αρχίσουμε να τσακίζουμε τις μοτσαρέλες και τα προσούτα, κάνουμε πρώτα μια σημαντική δουλίτσα.

 

Παίρνουμε νηστικοί τους δρόμους, δοκιμάζουμε, συγκρίνουμε και επιλέγουμε τα καλύτερα εστιατόρια που φτιάχνουν Pizza σε κάθε περιοχή. Διαλέγουμε και τους πιο επιτυχημένους κωδικούς που προσφέρονται από κάθε εστιατόριο, και τότε ανεβάζουμε τις προτάσεις μας στο www.pizzafestival.gr.

 

 

Και πώς λειτουργεί το site www.pizzafestival.gr;

Αν είσαι μέλος στην παρέα του PizzaFestival, μπορείς να παραγγέλνεις μέσω του ηλεκτρονικού σου υπολογιστή. Απλά: μπαίνεις στο site και παραγγέλνεις.

 

Η εκάστοτε παραγγελία σου προωθείται την ίδια στιγμή στο συνεργαζόμενο κατάστημα που έχεις επιλέξει, το κατάστημα φτιάχνει εκείνη τη στιγμή τα προϊόντα που ζήτησες και τα αποστέλλει στη διεύθυνσή σου με delivery.

 

Εσύ πληρώνεις με μετρητά τον delivery. Και δεν σκοτίζεσαι ούτε για πιστωτική κάρτα, ούτε για pay-pal.

 

 

Και γιατΙ το κΑνουμε Ολο αυτό; Μόνο για να τρώμε καλΗ Pizza;

«Το τερπνόν μετά του ωφελίμου», έλεγαν κάποιοι που έμεναν πολύ παλιά εδώ γύρω. Δηλαδή «το ευχάριστο να συνδυάζεται με το ωφέλιμο».

 

Αυτή την προτροπή ακολουθούμε κι εμείς.

 

Σκεφτήκαμε «με τόση ανεργία που υπάρχει, και με τόση Pizza που τρώμε, δεν κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα, για να βγάζουμε και κάνα φράγκο;»

 

Και αφού έχουμε τέτοια κρίση, που και ο κόσμος είναι δύσκολο πλέον να παραγγέλνει την Pizza που λαχταράει, μήπως να δώσουμε την ευκαιρία και στα μέλη μας να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα, δηλαδή να τρώνε όση Pizza θέλουν και να βγάζουν κι αυτοί λεφτά;

 

 

Ωπα! Ενα-Ενα: Καταρχήν, απΟ ποΥ βγάζουμε λεφτΑ εμεΙς στο PizzaFestival;

Όχι πάντως από τα μέλη μας!!

 

Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στο site με την καλύτερη Pizza, εντελώς δωρεάν, χωρίς να πληρώνουν εγγραφή, χωρίς καμία μηνιαία συνδρομή, χωρίς καμία επιβάρυνση.

 

Εμείς στο PizzaFestival πληρωνόμαστε μόνο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

 

Για κάθε παραγγελία που φτάνει στο κάθε κατάστημα μέσα από το site μας, παίρνουμε από αυτό το κατάστημα κι ένα συμφωνημένο, μικρό ποσοστό.

 

Έτσι λοιπόν, το PizzaFestival είναι τελικά μια προωθητική δραστηριότητα μέσω διαδικτύου - και η αμοιβή μας είναι το νόμιμο δικαίωμά μας από την παροχή υπηρεσιών marketing στα καταστήματα που παρουσιάζονται στο site μας.

 

Και την αμοιβΗ που παΙρνουμε απΟ το PizzaFestival, τη βΑζουμε Ολη στην τσΕπη μας;

  

Όχι, βέβαια!! - κακό πράγμα να είναι κανείς μονοφαγάς!

 

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μην είμαστε και ιεραπόστολοι, αλλά σκεφτόμαστε πρακτικά και λογικά: για να μεγαλώσει γρήγορα η παρέα του PizzaFestival, ένας έξυπνος τρόπος είναι να βάλουμε συνεταίρους στα κέρδη μας και όσους γίνονται μέλη σε αυτή την παρέα!!

 

(Καλό είναι, δηλαδή, να σου προσφέρουμε την καλύτερη Pizza που μπορείς να βρεις..αλλά ακόμη καλύτερο είναι να βγάζεις και λεφτά τρώγοντας αυτή την Pizza!!!)

 

Και πΩς ακριβΩς μπορείς να κερδΙζεις λεφτά συμμετΕχοντας στο PizzaFestival;

Είπαμε ότι το PizzaFestival έχει συμφωνήσει να παίρνει ένα ποσοστό από κάθε παραγγελία που φτάνει σε κάθε συνεργαζόμενο κατάστημα μέσα από το site μας.

 

Το μεγαλύτερο μέρος από αυτό το ποσοστό λοιπόν, ΔΕΝ το βάζουμε στην τσέπη μας εμείς, αλλά το επιστρέφουμε στα μέλη μας στο Pizza Festival, αρχικά ως εκπτώσεις επί των επόμενων παραγγελιών τους και στη συνέχεια ως σταθερό και αυξανόμενο εισόδημα!

 

 

(Δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων μας από τις παραγγελίες που θα δίνεις εσύ μέσα από το PizzaFestival, θα επιστρέφεται πάλι σε σένα - και μάλιστα πολλαπλασιασμένο και διογκωμένο, όπως θα δεις στη συνέχεια!)

 

Και πΩς γΙνεται αυτΗ η επιστροφΗ χρημΑτων;

Η επιστροφή των χρημάτων δεν θα είναι άμεση, δηλαδή δεν παίρνεις αμέσως κάποια έκπτωση στην παραγγελία σου. Την κάθε παραγγελία σου θα την πληρώνεις στην κανονική της τιμή (στην τιμή τιμοκαταλόγου του καταστήματος).

 

Εσύ θα κερδίζεις ποσοστά από τις παραγγελίες που θα δώσουν οι δικοί σου φίλοι, γνωστοί και adds στα social media, στους οποίους θα διαφημίσεις το PizzaFestival και θα τους παρακινήσεις να γίνουν και εκείνοι μέλη.

 

 

(Κι όσο πιο πολλοί είναι οι φίλοι σου - τόσο πιο πολλά λεφτά θα μαζεύεις. Έξυπνο;)

 

 

Γράφτηκες εσύ μέλος στο PizzaFestival και παραγγέλνεις Pizza; Πολύ ωραία, τρως την καλύτερη Pizza που υπάρχει - αλλά μέχρι εδώ δεν κερδίζεις καθόλου λεφτά.

 

Διαφημίζεις το PizzaFestival και εγγράφονται κάτω από τον κωδικό σου οι φίλοι σου και οι add; Τέλεια! Από τις παραγγελίες που θα κάνουν όλοι αυτοί, καθώς και αυτοί που θα εγγραφούν κάτω από αυτούς, και ακόμα πιο κάτω σε ένα πολύ μεγάλο βάθος γνωριμιών - από όλους αυτούς θα κερδίζεις ΕΣΥ ποσοστά! Και για πάντα!

 

Στην αρχή-αρχή κερδίζεις εκπτώσεις στις επόμενες παραγγελίες σου, μετά κερδίζεις δωρεάν ολόκληρες παραγγελίες, μετά βγάζεις χαρτζηλίκι, μετά τσεπώνεις γερό εισόδημα κάθε μήνα - και η ιστορία έχει συνέχεια, όσο γράφεις περισσότερα μέλη στο PizzaFestival.

 

 

Αυτό το είδος marketing λέγεται «Δικτυακό Marketing»

Δικτυακό marketing ή πολυεπίπεδο marketing (MultiLevel Marketing, MLM) είναι η μέθοδος εξάπλωσης του δικτύου των πελατών τους που εφαρμόζουν κάποιες πολύ γνωστές εταιρείες καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής, ταξιδιών κλπ.

 

Βασίζεται στην εξής λογική: «Τα λεφτά που θα έδινα για κλασική ή για ιντερνετική διαφήμιση, προτιμώ να τα δώσω στους ίδιους τους πελάτες μου, για να μου φέρουν εκείνοι καινούργιους πελάτες - κι έτσι να αυξήσω πιο γρήγορα την πελατεία μου».

 

 

Δεν ακούγονται όμορφα αυτά;

Εμείς στο PizzaFestival στήσαμε μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών marketing στον τομέα που μας αρέσει - αλλά θέλουμε να μοιραζόμαστε μαζί σου το κέρδος μας από τις παραγγελίες του δικτύου των γνωριμιών και των επαφών σου.

 

Και αυτό θέλουμε να το κάνουμε με τρόπο ηθικό, ειλικρινή και δίκαιο, με σκοπό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να βγάλεις λεφτά χάρη στο PizzaFestival - γιατί μόνο τότε θα συνεχίσεις να μας βοηθάς να μεγαλώνουμε, να δυναμώνουμε, και να εξασφαλίζουμε ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ για εμάς, για σένα, για τους φίλους του δικτύου σου - και για κάθε μέλος του PizzaFestival!

 

Ναι, όμορφα ακούγονται - αλλά πιο όμορφη είναι η ουσία τους!

Έλα στο PizzaFestival, να φτιάξουμε μια μεγάλη, έξυπνη και δυνατή ομάδα φίλων, να ασχολούμαστε επιχειρηματικά με την προώθηση των προϊόντων που μας αρέσουν, και να επωφελούμαστε όλοι μαζί από τα πολύπλευρα κέρδη αυτής της δραστηριότητας.

 

Εμείς στο PizzaFestival είμαστε άνθρωποι ευφυείς και διορατικοί μεν, αλλά απλοί και ειλικρινείς: σιχαινόμαστε τις μαρκετίστικες πρακτικές, που σκοπό έχουν να σε παγιδεύσουν, να σου υποσχεθούν ψέματα και να σε εξαπατήσουν για να σου πάρουν τα λεφτά.

 

Ναι, θα γίνουμε πλούσιοι αν το PizzaFestival πετύχει - αλλά δεν θέλουμε να έχουμε πατήσει επάνω σου για να ανέβουμε ψηλά. Αντίθετα, προτιμούμε να σε έχουμε τραβήξει προς τα πάνω, για να ανέβεις κι εσύ όσο ψηλότερα επιθυμείς και ονειρεύεσαι!

 

Επειδή όμως δεν είσαι χτεσινός, κι επειδή μέχρι σήμερα έχεις ακούσει πολλές φορές κούφια λόγια και εύκολες υποσχέσεις από πολλούς και διάφορους, έλα στο PizzaFestival με τεράστια όρεξη για καλή Pizza - αλλά κρατώντας στην αρχή «μικρό καλάθι» για τις οικονομικές σου φιλοδοξίες.

 

Όταν με το καλό, εμείς από την πλευρά μας καταφέρουμε να σου ξεχειλίσουμε αυτό το μικρό καλάθι, κι εσύ από την πλευρά σου καταλάβεις ποιοι είμαστε πραγματικά και πώς ακριβώς σκεφτόμαστε και πράττουμε, τότε φυλάμε να σου πούμε πιο όμορφα πράγματα από αυτά που διάβασες μέχρι εδώ !!

 

 

 

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναζήτηση στον ιστότοπο